Verhuren?

Waarom verhuren via Vastgoed & Advies?

Verhuren lijkt misschien eenvoudiger dan verkopen maar eigenlijk is dit op vele vlakken complexer. Als makelaar is dit meestal het begin van een langdurige samenwerking met de eigenaar. Niet voor niets dat onze verhuurportefeuille jaarlijks bijna verdubbeld!

- Net zoals bij verkoop hebben wij eerst een verkennend gesprek. Wat zijn uw vragen, wensen en bekommernissen?
- Wij zorgen voor een stijlvolle presentatie door o.a. de opmaak van correcte grondplannen, mooie interieurfoto’s en een 360° virtuele tour.
- Wij publiceren uw pand in onze etalage, online op de verschillende immosites en op onze Facebookpagina.
- Het EPC is gratis.
- Kandidaat-huurders worden door ons gescreend op vlak van inkomen e.d. Wij maken er een punt van om elke bezichtiging ook persoonlijk te begeleiden. De eindbeslissing over welke huurder u kiest ligt steeds bij u.
- We checken of huurwaarborg, brandverzekering en betaling 1ste maand huur in orde zijn. Na de opmaak van een volledige plaatsbeschrijving worden de sleutels overhandigd. Wij registreren de huurovereenkomst en zorgen voor de overname van de meters van de nutsvoorzieningen.

Er bestaat ook de mogelijkheid om de verdere opvolging aan ons uit te besteden.

 Meer info via deze link: https://www.vastgoedenadvies.be/nl/contact/

Heeft u eigendom in de Katarinawijk of bent u lid van TC Basveld in Zonhoven? Dan bieden wij u speciale voorwaarden voor verkoop, verhuur en opmaak van een epc van uw goed. Contacteert u ons geheel vrijblijvend voor gedetailleerde info!