Gastenboek

Gastenboek

"Bij het zoeken naar een nieuw appartement, kwam ik terecht bij Vastgoed en Advies. Ik apprecieer enorm de flexibiliteit in hun agenda om afspraken te kunnen maken, de duidelijke en volledige uitleg over de panden en de professionele aanpak bij de plaatsbeschrijving en overdracht van contracten van energieleveranciers. Alles volgens het boekje. Ook bij beëindiging van mijn contract konden ze onmiddellijk ondersteunen bij de zoektocht naar andere huurders. Steeds ruim op tijd werd aangekondigd wanneer er bezoekers zouden komen. Toen een van mijn beste vrienden ook op zoek was naar een nieuwe stek, heb ik hem direct in contact gebracht met Vastgoed en Advies. Zij hadden in een mum van tijd een geknipte woonplaats gevonden. Hij woont er nu nog steeds en is zeer tevreden! Kortom heel aangenaam contact en constructieve samenwerking met deze dames!"

   Leen Beerten

 

"Heel content van Vastgoed & Advies - ik heb vooral al met Alexy samengewerkt: altijd vlot bereikbaar, fijne service & goede opvolging . Als je van persoonlijk contact houdt, kan ik dit kantoor enkel maar aanraden."

   K. Vandebeek

 

"Wij zijn uiterst tevreden over Vastgoed & Advies, zowel wat de aankoop als het verhuren van ons appartement betreft. Je vragen, eventuele problemen en of inlichtingen worden steeds adequaat en met plezier behandeld. Kortom, een AANRADER !!!! Groetjes,

   Monique en Rudi Vandebrouck-Collin

 

"Super service! Onze droomwoning gevonden dankzij Vastgoed & Advies."

  Harm Froyen

 

"Ze hebben hun naam niet gestolen ! Uitstekende opvolging en advies op maat met een menselijke aanpak. U zit "vast goed" met Annelies en haar team."

  Thierry Willemaers

 

"Heel vlotte dames! Vriendelijk en professioneel! Een aanrader!"

   Nathalie Frérotte

 

"Jean Hermans-Nouwen is zeer tevreden over de goede servies en opvolging van een te huren van een woning en de verkoop er van."

  Jean Hermans & Jenny Nouwen

 

"Altijd even vriendelijk, alles ook heel vlot en correct geregeld. Aanrader!"

   Inge Vandersmissen

 

"Vakantie huisje verkocht in de Ardennen dat zelfs de plaatselijke makelaars niet verkocht kregen. Dank je wel
5 sterren"

   Patrick Reymen

 

"Destijds heb ik via Vastgoed & Advies een leuk appartement gekocht. Enkele jaren later datzelfde appartement weer verkocht, ook via Vastgoed & Advies. Mijn ervaringen met dit kantoor zijn uitmuntend en ik kan dit kantoor aan iedereen warm aanbevelen."

   Wilfried Vanormelingen

 

"Vlotte, snelle, gerichte en vriendelijke aanpak. Creatief, denken mee en zoeken een oplossing. Een aanrader!"

   Antzey Stars

 

"Bedankt voor de goede en professionele begeleiding,het stemt me altijd goed om met Jullie samen te werken."

   Alex Fiddelaers

 

"De vastgoedmakelaar van het katarinaplein ! Zeer goede service en vriendelijk. Een echte aanrader."

   Eline De Kegel

 

"Zowel bij de verkoop van ons duplex appartementje in de Kloosterstraat in Antwerpen als bij de verkoop van ons huis in Riemst werden we zeer goed, snel en professioneel geholpen. Van EPB tot acte bij de notaris, heel vlot verloop, juiste plaatsen om te adverteren... zeer tevreden van de service!"

   Kim Henrotte

 

"Onze hele huis / verhuis-geschiedenis is via Vastgoed & Advies gegaan, dus eigenlijk zijn we vaste klant.
Ze hebben heel duidelijke en realistische kijk op het koop/verkoop-gebeuren, geen verbloemde blablabla
maar gewoon rechttoe rechtaan en dat is voor ons top. Verkoop en aankoop bij ons zijn hierdoor heel
vlot gegaan en binnen de maand ! Top, thx !"

   Pim Pimmans

 

"Dankzij Vastgoed & Advies een heel vlotte verkoop gehad van ons huis! Heel professionele aanpak en opvolging van alle papierwerk! Je krijgt een realistische en eerlijke schatting van de waarde van je woning! Wij zijn alvast tevreden en vaste klanten!"

   Hanne Haverbeke

 

"Uiterst professioneel, bekwaam kantoor !! ik kom zeker terug grtz"

   Georges Michiels & Ariane Vanhooren

 

"Annelies en Alexy: TOP dames! Ik mocht vorig jaar mijn schoolstage lopen bij Vastgoed & Advies en ik heb er zóveel bijgeleerd! Allebei super sympathieke mensen die hun vak door en door kennen, weten waarover ze spreken en doen er alles aan om alle partijen tevreden te stellen. Zeer professioneel kantoor! Absoluut een aanrader!!"

   Evelien Herckens

 

"Ik kocht via vastgoed & advies mijn huisje in Hasselt en kon me geen vlottere en betere samenwerking voorstellen. Annelies runt haar zaak met veel passie en dit merk je goed. Ze heeft gesteund en raad gegeven met een zeer persoonlijke toets. Ze is oprecht begaan met haar klanten en zet zich voor 100% in. Een eerlijk en vlotte samenwerking"

   Joeri Kruijen

 

"Zeer goede service en zeker aan te raden. En hiervoor mijn dank voor het goede opvolging."

   Miloud Bnh

 

"dit kantoor staat steeds klaar om te helpen. Zij zijn efficiënt, correct en behulpzaam. ik raad ze aan iedereen aan die een pand wil huren, verhuren of kopen/verkopen. Een aanrader."

   Claudine Peeters

 

"Vastgoed & Advies vind ik vooral sterk in de persoonlijke aanpak en de deskundige advies." Groetjes,

   Patricia van Emden

 

"great service and communication. property sold whilst being overseas."

   Kristine Gare

 

"I had an absolutely pleasant experience with Vastgoed & Advies! They were exceptionally welcoming, efficient, and helpful! Definitely 5 stars for Annelies and her colleagues at Vastgoed & Advies! I definitely recommend them!!!"

   Edmund Njeru Njagi

 

"Toen ik besliste om mijn appartement te verkopen hebben ze mij met raad en daad bijgestaan en geadviseerd. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord en elk contact was steeds hartelijk. Ik had meteen het gevoel dat ik aan het juiste adres was en dat gevoel werd alleen maar bevestigd. Aanrader dus!"

   Liese Judong

 

"Al verschillende keren samengewerkt met Annelies en haar team, waar je echt op de eerste plaats komt en van een zeer eerlijke service kan genieten!"

   Sofie Laporte