Vastgoed en Advies

Lokale vastgoedexperts in Hasselt


Opzoek naar een ervaren en professionele partner bij verhuur of verkoop van jouw eigendom? Met een gepassioneerd team van experts en jarenlange ervaring in de vastgoedsector, bieden wij nauwkeurige schattingen, EPC-aanvraag en rentmeesterschap.

We begeleiden je persoonlijk bij elke stap van een verkoop of verhuur, van prijsonderhandelingen tot administratieve afhandeling. Bekijk onze aantrekkelijke voorwaarden voor de Katarinawijk in Hasselt.

Waarom je kiest voor Vastgoed en Advies

Lokaal expert in Hasselt en omstreken
Meer dan 22 jaar ervaring
Persoonlijke begeleiding
Breed lokaal netwerk


Hiermee kunnen we je helpen

Verhuren

Door onze expertise in de lokale vastgoedmarkt weten hoe we jouw eigendom snel en optimaal kunnen verhuren. Bovendien zorgen we met rentmeesterschap voor volledige ontzorging. Lees meer over onze mogelijkheden.

Verhuren

Verkopen

Een snelle en efficiënte verkoop kan je door onze expertise en ervaring verwachten. Je krijgt een gratis schatting en persoonlijke begeleiding tijdens het volledige verkoopproces. Lees meer over onze mogelijkheden.

Verkopen

EPC Aanvraag

Vraag je Energie Prestatie Certificaat (EPC) bij ons aan. Je kan rekenen op een snel en professioneel proces. Daarbij krijg je ook nog advies hoe je jouw eigendom nog zuiniger kan maken.

EPC aanvragen

Advies op maat

Voor al je vastgoedvragen bieden wij je persoonlijk advies op maat om je te helpen met je belangrijke beslissing. Als het gaat om investeren in onroerend goed of verhuur, zijn wij er voor je.

Advies aanvragen

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.