Verhuren van je eigendom

Bij Vastgoed & Advies begrijpen we dat het verhuren van vastgoed een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we onze klanten een uitgebreid en persoonlijk verhuurproces aan. We zorgen ervoor dat jouw eigendom snel en efficiënt wordt verhuurd aan geschikte huurders. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden doorheen het hele proces, van het bepalen van een marktconforme huurprijs tot het opstellen van het huurcontract en het uitvoeren van de plaatsbeschrijving.

Bovendien bieden we ook rentmeesterschap aan, waarbij we als beheerder optreden van jouw verhuurde eigendom. Zo hoeft je jezelf geen zorgen te maken over administratie, opvolging van huurders en eventuele reparaties. Bij Vastgoed & Advies bent je verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak bij het verhuren van jouw vastgoed.

Wil jij je eigendom verhuren in de Hasselse Katarinawijk? Dan hebben wij goed nieuws! Bij Vastgoed & Advies bieden we momenteel speciale kortingen aan voor verhuurders in deze prachtige buurt. Maar dat is nog niet alles, want als lid van de padelclub TC Basveld kan je ook profiteren van deze aanbieding.

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.