EPC: Energie Prestatie Certificaat

Een energieprestatiecertificaat (EPC) is een document dat informatie geeft over de energieprestatie van een gebouw. Het certificaat geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is en welke maatregelen er genomen kunnen worden om het energieverbruik te verminderen. Het certificaat is verplicht bij de verkoop of verhuur van een gebouw.


Redenen om te kiezen voor een EPC aanvraag via Vastgoed en Advies

Expertise en ervaring

We zijn ervaren en gekwalificeerde energiedeskundigen die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van energie-audits en het opstellen van energieprestatiecertificaten. Zo ontvang je een nauwkeurig en betrouwbaar certificaat.

Gemak en tijdbesparing

De aanvraag is simpel en verloopt vlot. Nadat we de benodigde gegevens hebben verzamelt voeren we de audit uit zonder dat je daar zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We staan bekend voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een EPC via ons aan te vragen, ben je verzekerd van een certificaat dat voldoet aan alle wettelijke eisen en dat een nauwkeurige weergave geeft van de energieprestaties van het eigendom. Dit kan belangrijk zijn als je het certificaat bijvoorbeeld nodig hebt voor de verkoop of verhuur van het pand.

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.