Vastgoed & Advies is in 2009 opgericht door Annelies Gijsen, die al meer dan 22 jaar actief is in de Hasseltse vastgoedsector. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in de markt zijn wij een betrouwbare partner voor al jouw vastgoedbehoeften.

Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak en klantgerichte service. Bij Vastgoed & Advies staat de klant centraal en streven we naar de beste begeleiding en tevredenheid van onze klanten. Wij begrijpen dat vastgoedtransacties complex kunnen zijn en daarom bieden wij je onze expertise en ondersteuning om het proces vlot te laten verlopen.

Annelies Gijsen

Zaakvoerder - BIV 501.366

Annelies Gijsen is de drijvende kracht achter Vastgoed & Advies. Met 22 jaar ervaring in de Hasseltse vastgoedsector weet zij als geen ander wat er nodig is om aan de behoeften van haar klanten te voldoen. Wat Annelies zo bijzonder maakt is haar persoonlijke benadering. Zij behandelt klanten niet als nummers, maar als individuen met unieke vastgoedbehoeften en -doelen. Annelies gaat tot het uiterste om haar klanten te voorzien van de beste service en om hen te helpen hun vastgoeddromen te realiseren.

Alexy Braeken

Verkoop- & Verhuuradviseur - BIV 511.178

Alexy Braeken is onze gepassioneerde vastgoedmakelaar, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van onroerende goederen. Haar professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid maken haar een gewaardeerde collega bij Vastgoed & Advies. Alexy heeft een scherp oog voor detail en een uitstekend gevoel voor vastgoedmarketing, wat haar in staat stelt om haar klanten altijd van deskundig advies te voorzien. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte huurder of het efficiënt in de markt zetten van een te koop staand pand, Alexy weet de beste strategie te bepalen om haar klanten te helpen hun vastgoeddoelen te bereiken.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV BIV 501.366 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)

Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.

Vastgoed & Advies

Sint-Katarinalaan 7
3500 Hasselt

BTW BE 0812.395.982
Tel.: +32 497 93 39 60